Kaka stigao u Madrid!
Kaki pripala

Kaka stigao u Madrid!

Edmir Škorić

U glavnom gradu Španije je sve proključalo, kako i nebi kada je na madridski aerodrom sletio Brazilac Kaka, bivši igrač Milana koji je za 65 mil. eura stigao u Real. Kaka će preuzeti broj 5 na leđima od legendarnog Zinedine Zidanea.

Toliko dugo su navijači Reala čekali ovaj dan, dan kada će na vrata Santiago Bernabeua ući Kaka, Brazilac koji je nekoliko odličnih sezona proveo u italijanskom Milanu. Da su ga željni, govori i činjenica da se već na aerodromu po njegovom dolasku skupilo nekoliko hiljada ljudi.

Večeras od 20:30 sati na Santiago Bernabeu koji će, vjeruje se, biti popunjen do posljednjeg mjesta, predstavit će se Kaka novom klubu. Brazilca su odmah okupirali brojni novinari, a samo kratko je Kaka izjavio kako je ovo za njega nezaboravan dan, te da će mu uvijest ostati u sjećanju.

Očito je da su danas brojni Milanezi širom svijeta u očaju, nadali su se da Kaka neće tek tako otići iz grada mode, no ko bi odolio ponudi teškoj više od 60 miliona eura. Predsjednik Reala Florentino Perez večeras će "galaktikosima" predstaviti svoju najveću investiciju.

 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.