Kakav car: Muller izjavom oduševio Njemačku
Foto: EPA

Nevjerovatni Muller

Kakav car: Muller izjavom oduševio Njemačku

M. Šljivak

Thomas Muller ove sezone igra vjerovatno i najlošiju sezonu u dresu Bayerna.

Ofanzivac bavarskog velikana je postigao svega dva gola, a jedan je stigao jučer za pobjedu kod Borussije iz Moenchengladbacha.

Odmah po završetku meča Muller se priključio reprezentaciji Njemačke, a po dolasku u bazu Elfa dao je nevjerovatnu izjavu.

Riječima je nasmijao apsolutno sve

"Dobro je da je došla pauza za reprezentacije. Bundesliga mora da se oporavi od šoka jer sam postigao gol", hladno je rekao Muller.

Fudbaler Bayerna je ove sezone u svim takmičenjima postigao ukupno šest golova u 32 utakmice. Ipak, treba istaći da je upisao i čak 14 asistencija, što ga pomalo "vadi" iz problema s realizacijom koja ga vjerovatno jako muči.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi