Muller: Sjedim odmah pored wc-a, ali ne dam to mjesto nikome

Njemački fudbaler se našalio

Muller: Sjedim odmah pored wc-a, ali ne dam to mjesto nikome

Njemački fudbaler Thomas Muller dao je veoma zanimljivu izjavu za magazin Socrates.

Nedavno se pojavila informacija da bi kapiten Bayerna Philipp Lahm mogao karijeru završiti na kraju sezone te postati sportski direktor ovog kluba, a Thomas Muller smatra da bi Lahm bio prava osoba za tu poziciju.

"Nisam čuo nijednom da je Lahm rekao 'postat ću sportski direktor kluba', ali svjestan sam da se priča o tome. On poznaje sve u klubu i zna kako klub funkcioniše. Siguran sam da je on osoba kojoj se može povjeriti ta funkcija", rekao je Muller.

On se nakon toga osvrnuo i na svoje mjesto u svlačionici Bayerna koje je, kako kaže, posebno.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Moje mjesto u svlačionici je posebno, sjedim tačno pored wc-a. Ali neću ga nikome dati jer mogu dobro djelovati s te pozicije", rekao je Muller.

Podsjetimo da je napadač Bayerna ove sezone odigrao 14 mečeva te je postigao samo jedan gol u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi