8

Komentari (8)

Harisss
Ma ljudi moji pa Roma je pobijedila u velikom derbiju. Pa ima i Edin zasluge u tome. Vidim da je mnogima umjesto fudbalskih komentara krajnji domet vrijedjanja Dzeke i njegove porodice. Talijansko prvenstvo je jedna citava odiseja. Zivi bili pa vidjeli.
Cujem da je Dzeko prdnuo na terenu u derbiju Roma vs Lazio i cudi me da niko od novinara sportsport.ba nista nije pisao o tome. Sta cekate hajde napisite nesto Dzekinoj prdljevini.
mlacenica1
Imas detalje o Modricevoj trakici za kosu na indexu, pa ako ti se ovo ne svidja, razguli I citaj ono sto te interesuje
Dado11
Sta ima kakav fol. 2 stranice sam napustio radi ovakvih folova u naslovu. Nije valjda da cu i ovu. Jbti seljački mentalitet. De nazor natjeraj raju da otvori. Kontam Dzeko gol dao.
hanson
Taman kad trebam da vidim gol pojavi se sa desne strane sta sljedece i ne vidim,jebo vas sponzor
goofy
Mama
VAUUUUUUUUU kakav fol..ubijte se kvazi novinari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.