Kakav je to igrač: Dinamov dragulj pozvan u reprezentaciju Španije

Dani Olmo na spisku

Kakav je to igrač: Dinamov dragulj pozvan u reprezentaciju Španije

Mladi fudbaler Dinama Dani Olmo se posljednjih dana povezuje sa mogućim nastupom za Hrvatsku reprezentaciju, ali čini se da je to samo ponukalo Špance da ga na vrijeme 'kaparišu'.

Nakon današnjih zbivanja, Dani Olmo je ipak mnogo bliže da nastupi za Španiju jer ga je selektor U-21 reprezentacije Crvene furije Luis de la Fuente pozvao za utakmice protiv Albanije i Islanda.

Olmo je ranije nastupao za U-16, U-17 i U-18 selekcije Španije i sada bi trebao debitovati i za U-21 tim.

Dani Olmo je nekoliko puta poručio da bi volio zaigrati za Hrvatsku, a treba naglasiti da mu eventualni nastup za U-21 selekciju Španije neće onemogućiti da se predomisli i ipak zaigra za Vatrene.

Ipak, prvi put kada na službenoj utakmici zaigra za A reprezentaciju, neće više moći da igra za drugu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Momak je pametnom izjavom skrenuo pažnju na sebe. Španci su zagrizli mamac, ostalo je na njemu.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi