Kakav Neymar, takav i Mbappe

Nisu pozdravili navijače

Kakav Neymar, takav i Mbappe

Midhat Šljivak

PSG je poražen u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda s 2:1.


Parižane je srušio 19-godišnji Erling Haaland s dva pogotka, a u ovom meču nisu blistali, iako je Neymar postigao izjednačujući gol na asistenciju Mbappea.

Međutim, vidljivo je da su glavne zvijezde tima iz Pariza odvojene od ostatka ekipe, a njihovo ponašanje nakon utakmice sigurno nije za pohvalu.

Dok je ostatak ekipe otišao da se pozdravi s navijačima koji su doputovali u Dortmund, Neymar je otišao u svlačionicu, a za njim i Mbappe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymar ima historiju lošeg odnosa s navijačima pariškog kluba, Mbappe očigledno kreće njegovim stopama, pa nije nikakvo čudo što ga mediji već uveliko sele iz Pariza.

Ovako je to izgledalo sinoć u Dortmundu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi