Kakav početak utakmica u Italiji: Milan, Juve, Inter, Napoli...

Najbolje za kraj

Kakav početak utakmica u Italiji: Milan, Juve, Inter, Napoli...

Edmir Škorić

Od 20:45 krenule su utakmice posljednjeg kola u Italiji i u prvih 10 minuta na svakoj je pao barme jedan gol.

Milan je u 10. minuti poveo autogolom Klavana protiv Cagliarija. Calhanoglu je uposlio Leaa, ovaj šutirao i pogodio stativu, ali je Klavan nesretno potom loptu poslao u vlastitu mrežu.

Derbi večeri igraju Juventus i Roma, a Stara dama povela je već u petoj minuti. Higuain je nakon ubačaja iz kornera iz neposredne blizine loptu zakucao u mrežu. Već u 23. minuti gosti dolaze do izjednačenja golom Džekine rezeve Nikole Kalinića.

U Bergamu još jedan zanimljiv meč između Atalante i Intera, a gosti su već na startu poveli s 1:0, golom D'Ambrosija, da bi kasnije došli i do drugog gola, a pogodio je Young.

Pala su dva gola u derbiju Napoli - Lazio. Prvo je strijelac za domaće bio Filipe Ruiz u 9. minuti, da bi Immobile stigao do novog gola u 22. minuti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti