11

Komentari (11)

teddy sheringham
Jel ovo željo krenuo sa vadionom?
Dzebra2019
Bice teska utakmica , kidisaće fuckare prljave ali ipak: Jeli ovdje Željo ispuco Slobodu lani u polufinalu Kupa ?
DamirT
Za nase uslove teren je odlican.Kao da nasi klubovi igraju na terenima Manchestera,Reala pa da im ne odgovara
KRKAN
Pogledaj teren Grbavice i Bilinog, pa zatim teren Koševa, Pecare i Bijeli Brijega, papak Husejinovic slika teren u Gabeli a gledaj na sta lici Tusanj, fukaro bi jedna neka ti je ovo normalno
DamirT
Vidio bi te terene da na njima igraju 2 kluba.
KRKAN
Na Grbavici Željo trenira i igra, dodje ti na isto, nije to vadiona niti izgovor za ovakav teren
Dino_2000
E jbg KRKAN, znaš li ti uopšte šta znači dvije ekipe kad treniraju i igraju na jednom terenu, kako možeš očekivati da se oporavi sam teren,trava. I kad si već kod terena Čelika i Želje, jbg došla džabalame.
KRKAN
Ni to nije izgovor, imate grad koji je skrsio milione u sjevernu tribinu, a gledaj terena, ne nalazite opravdanja za stanje terena
Dino_2000
Yebem li ti Husića i Slogu iz Simin Hana.Ne mogu ba dvije ekipe igrati na jednom terenu,idi ba Azmire u tri PM i ti i tvoj privatni klub.
premium
Teren je ok a ova crvena šljaka je inače atletska staza :)
Junuz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.