Kako bi izgledale ekipe kada bi se igrao All Star meč ekipa Premiershipa i La Lige?

Zanimljiva tema Bleacher Reporta

Kako bi izgledale ekipe kada bi se igrao All Star meč ekipa Premiershipa i La Lige?

E. Čaušević

Ugledni Bleacher Report odlučio je jutros dati ideju da se u budućnosti igraju All Star utakmice Premiershipa i La Lige po uzoru na NBA.

NBA All star vikend završen je sinoć, a jutros je Bleacher Report oduševio sve idejom da se takav meč igra i u fudbalu. Oni su za primjer uzeli La Ligu i Premiership, ali su naveli da je to moguće i s ostalim ekipama lige petice.

All Star ekipe La Lige i Premiershipa napravljene su po trenutnoj formi igrača, a ne po tome ko je veća zvijezda. Mora se priznati da ekipe u tom slučaju izgledaju dosta interesantnije nego da su se birale po tome ko će poznatiji.

Najbolji tim La Lige po trenutnoj formi je: Courtois, Regulion, Felipe, Varane, Navas, Casemiro, Valverde, Odegaard, Oyarzabal, Messi, Benzema.

Fotografija Barça BiH.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane najbolji tim Premieshipa po trenutnoj formi igrača izgleda ovako: Alisson, Robertson, Van Dijk, Soyuncu, Alexander-Arnold, Ndidi, Grealish, De Bruyne, Mane, Adama Traore, Vardy.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bubacorelli1
Salaha nema , joj debila
2 1
Zoilomas
Ovo bi bilo prejako svega mi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi