Kako bi mogao izgledati sastav Barcelone s Pjanićem?

Jedna od opcija

Kako bi mogao izgledati sastav Barcelone s Pjanićem?

E. Čaušević

Miralem Pjanić jučer je zvanično potpisao ugovor s Barcelonom.

Bh. reprezentativac je s katalonskim klubom potpisao saradnju na četiri sezone uz otkupnu klauzulu od čak 400 miliona eura. Pjanić će se Barceloni pridružiti krajem avgusta kada završi sezonu s Juventusom.

Barcelona je očito odlučila osvježiti vezni red jer je Arthur Melo otišao u Juventus kao dio Pjanićevog transfera, a na kraju sezone očekuje se da klub napusti i Ivan Rakitić.

Također, upitno je da li će ostati Arturo Vidal, no jasno je da će u veznom redu biti još pojačanja. Ipak, mnogi vjeruju da će Pjanić imati prostora za igru iako je konkurencija žestoka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mediji u Španiji već špekulišu o tome kako bi ekipa Barcelone mogla izgledati u narednoj sezoni, a sastav su napravili od igrača koji su trenutno članovi kluba, te od onih čiji dolazak je potvrđen od strane kluba.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovdje fali neko brz, Grizman moze ispred Pjanketa da zabija, Suarez ce vjerovatno otici, Leotaro bi dobar bio, cak i Håland bi im bio kao kec na desetku...Vezni red nema brzinu, jedino De Jong moze stici sve, Bousqez i Pjanke su sporiji.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi