5

Komentari (5)

soccero
Realno ide u godine,ako ima prilike neka pređe u Juventus bez obzira sto bi ulazio sa klupe i ne bi igrao redovno. Bolje i tako doci do jos po nekog trofeja nego nikako.
Shik
Nebi se tu naigrao.Tu se cesto i Ronaldo zna da muci.Mozda Inter ili Milan.Bolje bi mu leglo.
Salihović23
Kako se Roma može s Juventusom poredit, ne kontam? Kao oni rivali? Roma od srednji talijanski klub (ne gledajući historiju, mada i kroz historiju mislim da nije nesto) , Juve uvjek u vrhu. Isto kao da neko kaze zove ga Bayern al et igrao je za Wolfsburg, Bayernov rival. Trebaju se navijači Rome spustit na zemlju, i vidjet da im klub godinama samo prodaje dobre igrače... Cak ih je i Totti napustio.
Edin Merlin
Ako Edin dodje u Juve (moj najdrazi tim) odmah kupujem dres.
user1576979985
Ako ima priliku, treba da ide. Klub je za njega bolji, moze se pokazati u LP i to mu je sigurno svaku sezonu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.