Kako će izgledati Manchester United ako se Solskjaeru ispune želje?
(Foto: EPA)

Ima veliku podršku

Kako će izgledati Manchester United ako se Solskjaeru ispune želje?

M. Šljivak

Manchester United je i ove sezone daleko od vrha engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli ponovo igraju veoma slabo, ali menadžer Ole Gunnar Solskjaer i dalje ima veliku podršku rukovodstva kluba.

Ed Woodward nema namjeru da ponovo mijenja menadžera. Norvežanin će dobiti dosta vremena da posloži tim, a Woodward mu je obećao nova pojačanja.

Dosta imena se povezuje sa dolaskom na Old Trafford. Izvjesno je kako će već u januaru dres velikana iz Manchestera obući Mario Mandžukić, a Solskjaer ima velike planove za naredna dva prelazna roka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na spisku pojačanja su Declan Rice, Ivan Rakitić i Jadon Sancho, a engleski mediji su odmah kreirali tim kakav bismo uskoro moglo gledati na terenu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Evo Rakitica u UNITEDU, prije dva dana bio u MILANU..gdje prestaje LOGIKA, tu pocinje SLJIVAK..
2 1
Mele
Alegri stize, sa pola Juventusa ha ha, ili Blanc i dovodi pola ekipe svjetskog sampiona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi