Kako će Jose Mourinho shvatiti izjavu Pepa Guardiole o Paulu Pogbi?
Guardiola je novom izjavom još jednom pokazao da se ne boji konkurencije

Guardiola je bio samo iskren ili?

Kako će Jose Mourinho shvatiti izjavu Pepa Guardiole o Paulu Pogbi?

Španski stručnjak na klupi Manchester Cityja Pep Guardiola još jednom je pokazao da se ne boji konkurencije u Premiershipu. 

Njegov City je trenutno u nizu od 13. uzastopnih pobjeda u najjačem rangu engleskog fudbala, a u narednom kolu će gostovati kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Veliki nedostatak za ekipu Crvenih đavola na tom susretu bit će odsustvo Paula Pogbe, njihovog najskupljeg fudbalera ikada. Pep Guardiola je tim povodm dao jedan veoma zanimljiv komentar. Ova njegova izajava nakon utakmice protiv West Hama može se prokomentarisati na dva načina: Kao prvo, možda je njegovo samopouzdanje na neki način i uvrijedilo navijače Uniteda, a može se to gledati na ljepši način - Guardiola bi volio da stvari na terenu budu jednake, pa ko je bolji da pobijedi.

"Volio bih da Paul Pogba igra protiv nas narednog vikenda jer volim igrati protiv timova koji na raspolaganju imaju najbolje moguće igrače", rekao je Guardiola nakon današnje pobjede protiv West Hama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, iz ove izjave je sasvim jasno da Guardiola voli da ima konkurenciju, ali je veliko pitanje kako će to shvatiti Jose Mourinho - čovjek koji uvijek razmišlja da izjave protivničkih trenera nisu onakve kakvim se čine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi