Kako će Manchester United izgledati naredne sezone?

Soslskjaer slaže kockice na Old Traffordu

Kako će Manchester United izgledati naredne sezone?

E. Škorić

Manchester United nije imao sezonu kakvu je želio, a činjenica da nije izborena Liga prvaka najviše boli navijače.

United je loše otvorio sezonu, pa je Ole Gunnar Solskajer dobio priliku umjesto Josea Mourinha. Norvežanin je imao start iz snova, ali kraj je bio katastrofalan.

U Manchesteru više ne žele da budu nemoćni pored gradskog rivala Cityja i Liverpoola i očekuje se da će neka velika imena stići na Teatar snova do početka naredne sezone.

Zasad je stigao tek Daniel James iz Swanseaja za nekih 15 miliona funti, ali očekuje se neko veliko ime u odbrani, a kandidati su Harry Maguire iz Leicestera i Kalidou Koulibaly iz Napolija, mada nije isključeno ni da dođe "nezvučno" ime poput Issa Diopa iz West Hama, kao što govore posljednje glasine.

U međuvremenu čini se da za 55 miliona funti Aaron Wan-Bissaka stiže iz Crystal Palacea, dok bi vezni red mogao da pojača izuzetno talentovani Bruno Fernandes iz Sportinga.

Prema nekim procjenama, tim Uniteda u novoj sezoni izgledat će ovako:

De Gea - Shaw, Diop, Lindelof, Wan-Bissaka - Pogba, McTominay - Martial, Fernandes, James - Rashord.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aako bi se obistinila ova predviđanja, onda bi United mogao da bude konkurentan u borbi za titulu, a Solskajer bi imao jaku klupu u vidu Freda, Matića, Mate, Lingarda....

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Enchy
Ova ekipa može biti konkurentna samo za poziciju broj 4, a za titulu moraju još puno pure da jedu...
9 0
Mele
Sa ovim mogu tesko do Evropa lige, kamoli dalje, P ogba ce vjerovatno otici...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi