Problemi pred možda i ključni meč kvalifikacija, Mihojević upitan

Upitan nastup mladog defanzivca

Problemi pred možda i ključni meč kvalifikacija, Mihojević upitan

Edmir Škorić

Jutros rano U21 reprezentacija BiH odletjela je za Rumuniju gdje za dva dana igra važnu utakmicu kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Zmajići su u petak savladali Švicarsku s 3:0 i još uvijek su prvi u grupi, ali pred posljednja dva teška gostovanja Rumuniji i Portugalu bezbroj je kalkulacija. No, u svakom slučaju izabranicima Vinka Marinovića bi duel u Rumuniji mogao da bude ključan.

Probleme Marinoviću predstavlja udarac koji je dobio Marko Mihojević, pa je upitan nastup bivšeg defanzivca Sarajeva protiv Rumunije.

Medicinska služba se trudi da ga osposobi za duel s Rumunijom, ali još uvijek se ništa sa sigurnošću ne može reći.

Mihojević je bio starter protiv Švicarske u Zenici, ali ga je nakon što se povrijedio u 63. minuti zamijenio Šerbečić, koji se nameće kao prvi izbor ukoliko selektor bude primoran da krene bez Mihojevića.

Duel s Rumunijom igra se u u utorak 11. septembra, a s Portugalom 16. oktobra.

Top Komentari

rajvosa46
Daj Mujakića
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi