Kako god da završi, historija će se pisati na meču Klisa i Sloge

Prvi duel završio rezultatom 1:1

Kako god da završi, historija će se pisati na meču Klisa i Sloge

E. Škorić
Teme:

Sloga Gornje Crnjelovo i Klis odigrali su prvi susret četvrtfinala Kupa BiH, a on je završen bez pobjednika, rezultatom 1:1.

Ovo je historijski uspjeh i jednog i drugog kluba, a trećeligaš iz Buturović Polja je na pragu još jedne velike senzacije, pošto je uspio da zabije gol u Velikoj Obarskoj i da ostane neporažen.

Gosti su prvi došli do gola, pa su preko Bajrića imali sjajnih 1:0 i tim se rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku meča je tim Sloge došao do izjednačenja, gol je postigao Dragiša Komarčević u 68. minuti, a sa ovih 1:1 je i prvoligašu iz RS-a mnogo lakše pred revanš.

Nema sumnje da će biti veliki podvig bez obzira ko od ove dvije ekipe uspije da se plasira u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Sloga GC - Klis 1:1

Sloga: Bodiroga, Matović, Arnautović, Macanović, Komarčević, Krmar, Stokić, Mihajlović, Panić, Benović, Lazić.

Klis: Ramić, Ćosić, Šehić, Bitevija, Vila, Šimunović, Bajrić, Habibija, Husrep, Čilić, Makan.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

Fce
Za osvanje Kup Bih ja navijam za Klis idemo momci
6 0
disident7
Ne bi gore prosli od Sarajeva protiv Atalante.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi