Sloga sutra protiv Klisa: Svjesni smo da nas čeka težak dvomeč

Prvi susret ova dva tima

Sloga sutra protiv Klisa: Svjesni smo da nas čeka težak dvomeč

Samir Mlaćo

Sutra se igra  meč četvrfinala Kupa naše zemlje između Sloge Gornje Crnjelovo i FK Klis.

Svakako da je Sloga favorit u ovom meču, ali domaći su svjesni da to neće biti nimalo laka utakmica.

"Pred nama je jedan važan i izuzetno težak dvomeč. Iako igramo protiv ekipe iz nižeg ranga, to nas ni u jednom trenutku ne smije zavarati. Sam njihov plasman među osam najboljih ekipa u ovogodišnjem izdanju dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imamo informacije koje govore da su vrlo dobra ekipa i da u svom sastavu imaju neke odlične igrače. Međutim, mi vrlo ozbiljno pristupamo ovom meču i ne krijemo da imamo velike ambicije. Više od mjesec dana sam dio ovog tima i imam samo riječi hvale za novu sredinu", kazao je član stručnog štaba OFK Sloga Senad Hadžić.

Ima je i poruku za navijače.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Pozivam sve naše navijače, ali i ostale ljubitelje fudbala iz cijele Semberije da budu naš vjetar u leđa, da u utorak ispune tribine stadiona u Velikoj Obarskoj i da se na kraju zajedno radujemo", dodao je Hadžić.

Sutrašnji meč igra se u Velikoj Obarskoj igra se od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti