14

Komentari (14)

Mel_Glupson
Cionisticki gadovi
RollingBlunt
Arapi ne mogu, Turci mogu ?? Kakva je logika tu ??
RollingBlunt - Turska je Evropsko Azijska zemlja, isto kao sto je Rusija, Azerbejdzan, Kazahstan, da li tij sada jasno, ocigledno ti nemas ni logike pa i znanja o geografiji.
AlphaK
pa nije jedini Izreal, i Armenija je u Aziji, a igra u Evropskim takmicenjima
Ovdje se samo javlja korisnik user1690272632 koji daje lakove i dislajkove, on je tipicni primjer fašiste.
izvoristine
Izraellci trenutno vladaju svijetom i rade sta zele. Naravno iza eksponiranja u medijima
izvoristine - Mogu vladati svijetom, zato sto im Amerika stoji iza ledja.
user1690272632
Valjda zato što je Izrael zemlja civiliziranih ljudi sa velikim uticajem na cijeli svijet ...I
user1690272632 - Izraelci su dokazali svoju civilizaciju terorom nad Palestincima, dok po tebi Arapi nisu civlizirani zato sto ne trpe tudji teror, pa daj da ja tebe terorisem, pa da vidim hoces li ti biti civiliziran, ma marš u 3 lijepe pm, pa i ovo sto Saudijska Arabija ne moze igrati evropski fudbal, to je opet izaelsko maslo ili uticaj. Plaše se da ce Saudijci preuzeti primat u svjetskom fudbalu.
user1690272632 - Jesi li sebi dao lajk, bem ti terma, fašisto - sikter.
AlphaStrong
Tačno tako...
mido1921
Vodi ih kući nek ti sestru civilizirano deru
user1690272632
Kada dostignu standarde suvremene civilizacije ,tj.dok šerijat vlada u tim zemljama ,neće se takmičiti u evropskim ligama ...Zamisli da dode gostujući navijači sa ženom ili curom koja je naprimjer elegantno obučena ,popije pivu i zaglave u zatvoru ....Nikad druže ...Nikad ..To su dva različita svijeta ...A Židovi su kolijevka ljudske civilizacije ,napredni po svakom pitanju ...A ,Arapi su budale koji imaju novac ,ali nemaju pamet ...
user1690272632 - Ne zaboravi da se najveci GAY PRIDE u svijetu odrzava upravo u Tel Avivu, googlaj pa ces to naci, dakle najperverzniji narod su Izraelci u tome su sampioni svijeta. Po tebi lijepo biti dobro naalkoholisan i perverzan nasuprot onima koji nisu alkoholicari i nisu perverzni. Mozda si ti dvocijevka i alkoholicar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.