3

Komentari (3)

Novinari ocigledno ne znaju engleski jezik, pa onda traze u pomoc da im kompjuter prevede, ali kompjuter je nemocan da to pravilno prevede, jer svaki jezik u svijetu ima svoje specificnosti, jer pravila na bosanskom nisu ista kao na engleskom jeziku, eto mogu me zaposliti u sportsport.ba kad im budu trebali prevodi sa engleskog na bosanskom jeziku.
Celtic
Ugovor sa Evertonom Bešića veže do 2021. godine. Za Middlesbrough je upisao ove sezone 29 nastupa uz dva pogotka i četiri reprezentacije. E moji novinari, nema vijesti o Wandi i Karleuši, pa se patite i prevesti ili prepisati tekst.
Celtic
Pa dok nam niko ne pametuje i svi samo šute a svakakvi stručnjaci rade na svim poljima biće nam ovako i samo gore. Žalosno je što se neko patio cijeli život i učio da bi danas sutra radio kao konobar a neko ko stalno "griješi" dobije novinarski posao ili neko drugi. Ne znam šta je teško ponovo pročitati tekst i ispraviti grešku, mislim ako mu je to posao i od toga zarađuje novac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.