Kako je Bešić stigao u Everton: "Nakon meča sa Argentinom na SP znao sam..."

Trenutno na posudbi u Middlesbroughu

Kako je Bešić stigao u Everton: "Nakon meča sa Argentinom na SP znao sam..."

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić pružao je veoma dobru partiju u pobjedi naše selekcije protiv Armenije.

Bešić je trenutno član Evertona, ali na posudbi u Middlesbroughu. Za sada mu ide sjajno, no postoji mogućnost da ga odmah po povratku  a posudbe popularne Karamele na ljeto i prodaju.

Bešić je u Everton stigao iz mađarskog Ferencvaroša 2014. godine, ali nije dobio pravu šansu.

Za engleske medije otkrio je kako se to desilo.

"Nakon prve utakmice na Svjetskom prvenstvu između moje reprezentacije i Argentine znao sam da odlazim u Everton. Evertonov tadašnji menadžer Roberto Martinez bio je tada komentator utakmice za BBC. Znao sam da odlazim tamo", kazao je Bešić.

Ugovor sa Evertonom Bešića veže do 2021. godine. Za Middlesbrough je upisao ove sezone 29 nastupa uz dva pogotka i četiri asistencije. U dresu reprezentacije BiH do sada je ubilježio 39 nastupa. Nije se upisao u listu strijelaca.

Top Komentari

Novinari ocigledno ne znaju engleski jezik, pa onda traze u pomoc da im kompjuter prevede, ali kompjuter je nemocan da to pravilno prevede, jer svaki jezik u svijetu ima svoje specificnosti, jer pravila na bosanskom nisu ista kao na engleskom jeziku, eto mogu me zaposliti u sportsport.ba kad im budu trebali prevodi sa engleskog na bosanskom jeziku.
3 3
Celtic
Ugovor sa Evertonom Bešića veže do 2021. godine. Za Middlesbrough je upisao ove sezone 29 nastupa uz dva pogotka i četiri reprezentacije. E moji novinari, nema vijesti o Wandi i Karleuši, pa se patite i prevesti ili prepisati tekst.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi