17

Komentari (17)

Edin Merlin
ovo je jedini nacin da usrani Looserpool dodje do titule prvi put od kad se igra EPL,jer drugacije je nemogu nikad osvojiti. Vise puta se ovako desilo da se VAR ne koristi kad treba protiv Looserpoola,kao recimo dva cista penala za City.. ! zato i jesu LOOSERPOOL !
ADIER
Ocigledno navijac Man. Utd, ili plastičnog City-a, ostale ne treba spominjati. Jel tebe stid sta pises? Najbolje ti je da sport promijenis strucnjak. Samo moras znati da Liverpool ove godine nema konkurencije u Engleskoj, Evropi, Svijetu.? Prihvatio ti to ili ne, tako ti je. Trener, igraci, mentalitet, strast, samopouzdanje, kvalitet, sreca sve to ove godine prati Liverpool i na moju srecu Liverpool ce posati prvak, nazalost na tvoju nestecu. Zbog takvih komentara, osoba mi se ne prqti fudbal, jer ne gledas realnost, kvalitet, ubi te mrznja.? Ugl, zbog ovog komentara sam bio primoran da se registrujem. Poz
Pele1983
I da nije koristen VAR Liverpul bi imao 6 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca,zato nemoj puno da kmečiš...
nekonesto2019
Ljudi ba ne znam cemu ovolika prica, kada nije bilo Vara 95% igranja rukom u sesnestercu se nije sviralo. E sad ako se desi da se jedan ili dvije sumnjive situacije ne dosude odmah ne valja nista. Pa uvijek se jacim ekipama gledalo kroz prste to je jednostvano tako. Sad svi vrate snimak i nesto palamude ima sudija, moze covjek sta hoce uraditi i tu prica sva prestaje. Trebaju nama opsajd vratiti protiv Nigerije, al jednostvano nekom odgovara da prodje durga ekipa i sta je tu je.
E.Car
Gdje bi nam bio kraj da su priznali čist pogodak protiv nigerije!!!??? I primljeni go poslije prekršaja!?!?!?
douglasssy
Haha, čista ruka. Iskontrolisao kretanje lopte rukom. U takvim situacijama se naravno svira ruka, problem je vjerovatno procjena sudije, da je bio daleko do protivničkog gola, te da nije mogao ili morao direktno da utice na igru. Ali se eto desilo to da je direktno njegovim pasom postignut gol.
mikonen
Ovom liku čitava šaka i dio stopala u akciji, a kada je skoro Mane-u poništen gol, zato što mu se šorc napuhao niko ništa...Ne volim ni ja VAR, ali je u obje situacije odluka bila ispravna. Wolvs je dobar, ali su imali sreće što utakmica nije završena još u prvom poluvremenu.
Pametan_sam
SRAMOTNI ČLANCI!!!
Pametan_sam
Čauševiću jel te sramota, tebe i Koadija!! SVE ČISTO!!!
Aconcagua
Prvom golu prethodilo je igranje rukom Virgila van Dijk je igrao rukom...
Pametan_sam
Nije tačno nije igrao rukom čekiraj fakte neznalico pa komentariši ggmu ****o ****o mančesta
Aconcagua
Jarane kopirao sam gresku iz teksta, nisam komentarisao, sta pjenis odmah?
opasni12
Treba biti realan! Svugdje radi ok,osim u engleskoj! Kao da suci ne razumiju pravila! I da..kada igra juve ne treba ti vAr samo sudac! Odradi to majstorski!
kovacic
Zato što se u svakoj drugoj ligi priznaju golovi ako se golim okom ne vidi ofsajd i daju penali samo ako zaista ispunjavaju sve kriterije penala (a ne u situacijama kada igrač odbrane pada i osloni se rukom na travu što je legalno).
dinas
Kako radi kad pravi sranja i u Spaniji i Italiji?
DamirT
Gdje pravi sranja?Sudije tamo brzo rijese situaciju bez pedeset nekih linija.Nikad nije tamo bilo kontrovezi kao u Engleskoj
El_Matador
Zato što se Englezi prave pametniji od ostalih. VAR je jedna od boljih stvari koje su se desile u zadnje vrijeme u fudbalu, ali ako neko namjerno hoće da ga koristi naopako, onda se dobije ovo što rade Englezi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.