Kako je jedna mlada iznenadila mladoženju sa himnom Lige prvaka na njihovom vjenčanju
Izraz na njegovom licu sve govori

Nekima je ovo puno više od igre

Kako je jedna mlada iznenadila mladoženju sa himnom Lige prvaka na njihovom vjenčanju

S. Pašalić

Nova sezona Lige prvaka zvanično počinje danas utakmicama 1. kola grupne faze.

Nakon što je prošle sezone Liverpool uspio da osvoji ovo takmičenje, mnogi klubovi će željeti da to ostvare i ove sezone.

Svaki put svjedočimo novim uzbuđenjima na terenima i jasno je zašto mnogi navijači sa nestrpljenjem uvijek čekaju početak ovog takmičenja.

Postoje i oni kojima je nogomet i Liga prvaka baš nešto posebno pa je tako prije sedam godina jedna mlada odlučila da iznenadi svog budćeg muža na vjenčanju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, ona je uspjela organizovati da hor na njihovom vjenčanju otpjeva himnu Lige prvaka, a mladoženja je bio oduševljan i nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo.

Video možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi