Kako je Klopp reagovao kada su ga pitali za Buvača?

Zajedno su radili 17 godina

Kako je Klopp reagovao kada su ga pitali za Buvača?

Menadžera Liverpoola Jurgena Kloppa na konferenciji za medije održanoj pred meč s Romom nije zaobišlo pitanje o Željku Buvaču.

Dugogodišnji Kloppov saradnik je odlučio da napusti Anfield, a britanski mediji su špekulisali da se radi o privatnim problemima, kao i da je odlučio započeti samostalnu trenersku karijeru.

Šta je od svega istina, u ovom momentu nije poznato, no u cijelu priču oko trenera rođenog u Bosni i Hercegovini ni sam Klopp nije želio da ulazi kada su novinari zatražili komentar.

"Klub je dao saopštenje na tu temu i to je sve što imam da kažem o tome. Ništa više", kazao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp i Buvač su sarađivali još od 2001. godine, a upoznali su se još za vrijeme igračke karijere u Mainzu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi