Klopp: Firmino neće biti posljednji koji je produžio ugovor

Menadžer Liverpoola

Klopp: Firmino neće biti posljednji koji je produžio ugovor

Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola Jurgen Klopp oduševljen je što je Roberto Firmino potpisao novi ugovor.

U ovoj sezoni Firmino se istaknuo fenomenalnim nastupima u Liverpoolovom dresu, a nakon što je potpisao novi ugovor na Anfieldu su odahnuli, no na tome neće stati.

Klopp je najavio da je Firmino prvi, ali ne i posljednji koji će produžiti ugovor i biti dio Liverpoolovog projekta.

"To su nevjerovatno dobre vijesti za nas. Riječ je o iznimno važnom koraku za nas. Apsolutno. Ali, čak ni Roberto ne može igrati sam, želim da i drugi igrači potpišu nove ugovore", kazao je Klopp, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U svakom trenutku svaki igrač zna kakvi su naši planovi. Firmino je prvi igrač koji je produžio ugovor, ali sigurno neće biti posljednji", istaknuo je menadžer Redsa.

Pred Liverpoolom je, podsjetimo, sutra uzvratni meč polufinala Lige prvaka protiv Rome.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi