Kako je to izveo? Fantastičan potez Pjanića na treningu

Čarobnjak s loptom

Kako je to izveo? Fantastičan potez Pjanića na treningu

Miralema Panića i društvo u sklopu četvrtfinala Lige prvaka večeras čeka ogled s Ajaxom.

U prvom meču odigranom u Amsterdamu nije bilo pobjednika (1:1), što svakako obećava uzbudljiv revanš, imajući u vidu da i jedni i drugi gaje nadu u prolaz.

Da se u Juventusu ozbiljno pripremaju za meč s Ajaxom pokazuju i videozapisi koje je klub iz Torina objavio na društvenim mrežama. U glavnim ulogama našli su se Cristiano Ronaldo i naš Miralem Pjanić, čija je vještina s loptom posebno bila impresivna.

"Majstor, bez komentara...", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Bianconeri protiv Ajaxa bez nekoliko igrača

Stara dama u večerašnji susret ulazi kao favorit, iako je Ajaxova mladost ranije pokazala da je se ne smije potcijeniti, što su na svkojoj koži najbolje osjetili igrači Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od ranije je poznato da trener Massimiliano Allegri protiv Ajaxa na raspolaganju neće imati iskusnog Mandžukića, Chiellinija, Caceresa i Perina zbog povreda, a pod znakom pitanja je također i Costa. Na drugoj strani neće biti povrijeđenih Bandea i Eitinga, dok je Tagliafico 'out' zbog suspenzije.

Utakmica između Juventusa i Ajaxa se igra s početkom u 21:00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti