Kako je Traore doživio fizičku transformaciju? Ovaj video otkriva sve

Igrač o kojem se puno priča

Kako je Traore doživio fizičku transformaciju? Ovaj video otkriva sve

Admin Čaušević

Adama Traore je jedno od ovosezonskih okrovljenja Premiershipa poslije izvrsnih igara u dresu Wolverhamtpon Wanderersa. 

Traore je u dosadašnjem dijelu sezone najjačeg ranga engleskog fudbala zabio četiri gola te upisao isto toliko asistencija. Pažnju je privukao i zbog svojih mišića.

Od odlaska iz Barcelone do danas ovaj 23-godišnjak je doživio fizičku transformaciju, a sada se i pojavio video kako njegovog intenzivno vježbanja iz teretane.

Uzimajući u obzir i njegov talent Traore sada ima sve predispozicije da postane vrhunski fudbaler.

Inače, Traore je ranije kazao kako je za njegovu transformaciju najviše zaslužna genetika.

"Ne dižem tegove. Teško je povjerovati u to, ali ne dižem ih. To je genetika. Vježbam, ali rastem jako brzo", rekao je Traore.

On je karijeru počeo u Barceloni, ali je za prvi tim upisao samo pet nastupa i 2015. je otišao u Aston Villu, a zatim u Middlesbrough i na kraju Wolvese.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je poznato da je mali broj igrača koji su igrali i za Barcelonu i Reala, Traore kaže da ne bi imao ništa protiv da dođe u Madrid, ali ističe i da nije baš imao lijep rastanak sa katalonskim timom.

"Ako bih trebao otići u Madrid, pristao bih na to. Dogodio se nesporazum s Barcelonom. Moj odlazak nije bio najbolji, ali tu priču držim za sebe.", dodao je Traore.

Top Komentari

douglasssy
Pa realno je i u pravu za tegove. Čovjek ne radi hipertrofiju mišića uopšte većkroz metode propriocepcije, plimetrije i repetativnih vježbi, dobija na obimu mišića, ali i vrlo dobroj funkcionalnosti. U prevodu, neće ostati zgrčen, grub kao bodybilderi, većima jako dobru amplitudu pokreta i donjih i gornjih ekstremiteta. Također, za svoju težinu je poprilično agilan i sve vježbe koje izvodi povećavaju stepen eksplozivnosti. Sve u svemu, dobio je cijeli paket, pitanje je samo koliko će mentalno izdržati ovaj nivo treninga, jer se ipak radi o fudbaleru. Nije ni mlad toliko.
5 0
Konigsblau
A brate sto izfolozofira
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi