Kako ne voljeti Teveza nakon ovog poteza?

Argentinac oduševio potezom

Kako ne voljeti Teveza nakon ovog poteza?

Napadač Boce Juniors Carlos Tevez oduševio je Argentince svojim potezom.

Poslije bogate evropske karijere Tevez je u januaru 2018. godine odlučio da se vrati u Argentinu gdje proživljava drugu mladost, a za Bocu Juniors namjerava igrati i u budućnosti.

Potvrdio je to Tevez kazavši da će potpisati uskoro novi ugovor, ali sve ono što bude trebao dobiti na račun bit će proslijeđeno u - humanitarne svrhe.

"Ja ne želim i ne trebam novac", izjavio je Tevez, svjestan da je koronavirus prouzrokovao brojne probleme u njegovoj zemlji, pa dodao:

"Donirat ću 100% svoje plaće. U novom ugovoru će stajati kuda će prihodi odlaziti."

Tevez je, podsjetimo, kroz bogatu karijeru nosio dresove West Hama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Juventusa, Shanghai Shenhue, Corinthiansa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi