Medel zna gdje će Vidal: "Umire od želje da zaigra za njih"

Na izlaznim vratima Barcelone

Medel zna gdje će Vidal: "Umire od želje da zaigra za njih"

A. Čaušević

Gary Medel, saigrač Artura Vidala iz reprezentacije Čilea govorio je o budućnosti veznjaka Barcelone.

Vidal se već neko vrijeme dovodi u vezu s odlaskom iz Barcelone. Za njegove usluge je najzainteresovaniji Inter gdje ga silno želi Antonio Conte.

Međutim, iskusi veznjak ima veliku želju da zaigra u drugom klubu. Vidal sanja o dresu slavnog argentinskog velikana, Boce Juniors, otkrio je Medel.

"Vidal umire od želje da zaigra za Bocu. Želi igrati tamo sa mnom ili bez mene. Sad je u Barceloni, ali voli Bocu i stalno je prati na društvenim mrežama", kazao je Medel za Radio Continental.

Vidal je u Evropi od 2007. godine kada je stigao u Bayer Leverkusen. Osim za Barcelonu još je nastupao za Juventus i Bayern. Je li vrijeme za povratak u Južnu Ameriku saznat ćemo u narednom periodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi