Zakasnio na trening, pa se pravdao: 'Oteli su me vanzemaljci'

Neobična priča

Zakasnio na trening, pa se pravdao: 'Oteli su me vanzemaljci'

Nekadašnji fudbaler Boce Juniors Guillermo Marino ovih dana je u centru pažnje zbog anegdote nastale prije više od deset godina.

Marinova karijera je potrajala 15 godina i kruna nje bilo je svakako igranje za Bocu Juniors, a iz tog perioda datira priča koja je danas umirovljenog veznjaka vratila na naslovnice medija širom svijeta.

A krivac za to je njegov bivši saigrač Gustavo Lorenzetti koji je otkrio da je Marino jedne prilike, pravdajući se za kažnjenje na trening, rekao da su ga oteli - vanzemaljci.

"Objasnio nam je da se odjednom izgubio, da su ga oteli, uzeli mu dušu i analizirali je. Tako nešto", prisjetio se Lorenzetti u razgovoru za Goal, pa zatim dodao:

"Dao je sjajno objašenjenje i svi smo mu morali povjerovati. Postoje slučajevi kad igrači kažu - otišao sam i vratio se dva dana kasnije jer su me oteli vanzemaljci. Ali Guille nije takav igrač, on je bio vrlo korektan tip i svi ga znaju kao takvog."

Lorenzetti je dodao kako je cijela priča dostojna Discovery programa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi