Kako se Englezi danas sprdaju sa "It's coming home"?

Još uvijek ne odustaju

Kako se Englezi danas sprdaju sa "It's coming home"?

Fudbalska reprezentacija Engleske sinoć je eliminisana u polufinalu Svjetskog prvenstva, pa je san o osvajanju druge titule prvaka svijeta ostao samo pusti san.

Englezi su se tokom čitavog turnira vodili parolom "Football's coming home", čime su aludirali da će se svjetska titula vratiti u kolijevku fudbala nakon 1966. godine, ali ništa od toga.

Toliko su Englezi pretjerivali sa svojim sloganom da su istovremeno bili i simpatični i strašno dosadni, a sada su se počeli sprdati na svoj račun.

Slogan koji je uoči početka prvenstva zapravo i nastao iz zezancije (Englezi prvi put nisu imali neka prevelika očekivanja, više su bili ironični), i vratio se u svoj prvobitni oblik i ponovo služi samo za šalu.

Društvene mreže su preplavile razne fotografije, a u nastavku pogledajte koje su najbolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi