Kako Son zabavlja djecu igrača Tottenhama je vjerovatno nešto najljepše što ćete vidjeti danas

Jasno je da Koreanac ima dobro srce

Kako Son zabavlja djecu igrača Tottenhama je vjerovatno nešto najljepše što ćete vidjeti danas

A. Čaušević

Son Heung-Min je dodatno porastao u očima navijačima Tottenhama, ali i ljubiteljima fudbala širom svijeta nakon onog što je uradio u nedjelju.

Koreanac je bio suspendovan za posljednji ligaški meč protiv Evertona (2:2), ali je izašao iz tunela novog stadiona Spursa kada je meč završen.

Kao što to i običaji nalažu, fudbaleri i stručni štab su bili u pratnji partnera i djece kako bi se oprostili od navijača i zahvalili im se na podršci ove sezone.

Čini se da je Son bio sam pa je odlučio da zabavlja djecu te je zaključak da mu uloga babysittera odlično pristaje.

Odlični ofanzivac je prišao Ericu Dieru, Christianu Erikesnu i Eriku Lameli te je dao sve od sebe da nasmije njihovu djecu.

Njegovo ponašanje je izazvalo emocije kod brojnih navijača nakon što je snimak počeo kružiti društvenim mrežama.

"On mora da je najfiniji čovjek u fudbalu", komentar je jednog od navijača, dok je drugi napisao: "uvijek me nasmije bez obzira na sve".

Inače, Son živi u trosobnom stanu s roditeljima u naselju Hampsteda te se nema namjeru oženiti ili započeti porodicu dok se ne oprosti od fudbala.

Koreanac je postao omiljeni lik među navijačima Tottenahama, a za vikend je proglašen i igračem sezone u Spursima koji 1. juna igraju finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi