10

Komentari (10)

enko
Cestitke sarajevu ali mi neide u glavu sa kojim pravom oni i ostali tu stoje.po propisu osim obezbjedenja nemoze niko niti tu.eto i to se desava i zamislite da je utakmica bila vazna za zrinjski vec bi se pogurali.zasto nam to treba,zasto saljemo pogresne slike uefi.bas me intetesuje a pratite sta ce delegat reci i napisati jer je on duzan da trazi da niko nemoze niti ispred ,u tunelu i hodniku.
Joe17
Koji ste debili je li moguce? Jedan pise pusi mu ga, a ovaj kurvetina, ovaj pise da je Mirvic seljak a drugi pise da je kupljena utakmica itd... Stvarno bolestan narod!!
pjanke.sa
Ma ne bolestan buraz nego prebolestan. Ne mogu da kazu, ok pogrijesili smo. Zacepio nam je usta svima rezultatima. Jos nije gotovo, ali ovo do sada je vise nego dobro.
Joe17
Ma ovo vise granice nema. Ja ne kazem da sam perfektan u svom zivotu tj niko nije od nas, al ovo su po meni zesci pacijenti.
user1669742999
Ismir Mirvić je Seljak...:)
krems_krems12
Raduju se pobjedi u kupljenoj utakmici hahah. K'o da su osvojili ligu prvaka. Na sta je spao sarajevski fudbal. Bolje da niko ne igra!
user1658611289
Bolje da Sarajevo ide u Evropu nego Željo. Veći klub jede manji kao i uvijek. Otprilike kao Real Madrid i Rayo Vallecano.
nakopitam
Dvije tanove kurvettine
nakotigastavim
gameon
Ajla sagni se i p opusi mu usput
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.