Kako su mediji u regionu vidjeli sukob Teletovića i Muse

"Bruka u komšiluku..."

Kako su mediji u regionu vidjeli sukob Teletovića i Muse

Mnogo pažnje mediji u regionu su posvetili sramotnim dešavanjima na sinoćnjoj utakmici između BiH i Rusije. 

Reprezentacija koju vodi Damir Mulaomerović je u Tuzli poražena od Rusije rezultatom 78:67, međutim rezultat je potpuno pao u drugi plan zbog skandala koji je izazvao, ni manje ni više, nego kapiten Mirza Teletović. 

U samoj završnici utakmice Teletović je fizički nasrnuo na Musu koji je potom i zaplakao, a nakon što je veći incident spriječen zahvaljujući brzoj reakciji saigrača, publika je zvižducima ispratila kapitena sa parketa.

"Haos u reprezentaciji BiH", "Bruka u komšiluku", "Teletović uhvatio za vrat dragulja BiH i Cedevite, umalo tučnjava saigrača", samo su neki od naslova koji su objavljeni na portalima sa prostora bivše Jugoslavije. 

"Mirza Teletović je napao 13 godina mlađeg saigrača koji predstavlja najveću nadu bosanskohercegovačke košarke, a veću bruku spriječio je Jusuf Nurkić koji se ispriječio između njih dvojice", piše na Sportske.net portalu. 

"U završnici utakmice Teletović je psovao Musu, koji je zbog nasrtaja i zaplakao, a veći incident spriječili su Gordić i Milošević", piše B92.net.

"Kapiten reprezentacije Mirza Teletović je pokušao smiriti Musu, ali mu je Cedevitin dragulj nešto odgovorio što je toliko razljutilo najboljeg košarkaša BiH da ga je uhvatio za vrat i gurnuo", stoji na portalu Index.hr.

I ne trebamo biti na smotri najboljih selekcija Evrope, jer tamo kvalitetom, a pogotovo odnosom prema državnom grbu realno i ne pripadamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti