Kako su trgovali bh. premijerligaši?

Kako su trgovali bh. premijerligaši?

NK Čelik

Nova sezona Premijer lige je pred vratima. Ovog vikenda nam slijedi 1. kolo, koje će bh. klubovi dočekati u znatno izmijenjenim sastavima.

Čelik u novu sezonu ulazi u potpuno novom sastavu, koji je prema mišljenju mnogih dosta slabiji u odnosu na prošlosezonski. Ipak, kada pogledamo u kakvim su se problemima nalazili Zeničani tokom većeg dijela ljetne pauze, s pravom se može reći da trenutni roster izgleda čak i solidno.

Osim velikog broja fudbalera, Čelik je promijenio i trenera pa će ih tako u novoj sezoni voditi Kemal Alispahić, koji je zamijenio Elvedina Beganovića.

Došli: Smriko, Brković, Haurdić, Marković, Hrkač, Pliska, Hasanović, Gogić, Duvnjak, Zeljković, Gogić, T. Adilović, H. Adilović

Otišli: Grahovac, Džidić, Karić, Selimović, Adilović, Dedić, Kojić, Bajrakterević, Bureković, Kazazić, Ajan, Hećo

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi