Kako su u Juventusu reagovali na Pjanićevu povredu?

Nije završio meč s Italijanima

Kako su u Juventusu reagovali na Pjanićevu povredu?

A. Čaušević

Miralem Pjanić je bio starter u duelu s Italijom, ali zbog povrede susret nije mogao odigrati do kraja pa ga je u finišu meča zamijenio Mato Jajalo.

Nakon što su u Juventusu saznali za povredu prema izvještajima Sky Sporta ljekarski tim torinskog kluba je odmah kontaktirao kolege iz bh. reprezentacije.

Iz bh. tabora jučer je kratko saopćeno kako Pjanić ima problema s aduktorom te da će propustiti susret s Lihtenštajnom. U Juventusu danas očekuju njegov dolazak u Torino.

Odlični veznjak će u klinici J-Medical obaviti preglede nakon čega će biti poznato više detalja o samo povredi. Nastup u Bergamu protiv Atalante je pod velikim znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U torinskom klubu vlada optimizam i vjeruje se da "desetku" Zmajeva ne očekuje pauza, ali se ništa neće rizikovati, navodi Tuttosport.

Ove sezone Bianconeri su bez Pjanića igrali utakmicu i pol njegovo odustvo je bilo itekako primjetno zbog čega Maurizio Sarri ima razloga za brigu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Igra pjana za vikend,ima da pretrci svoju normu u juventusu ko od sale.oni imaju carobnjake ko doktore!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi