Kako u Alanyasporu gledaju na dolazak Sušića?

Oglasio se sportski direktor

Kako u Alanyasporu gledaju na dolazak Sušića?

Dolazak Safeta Sušića donio je pozitivne promjene u turskom prvoligašu Alanyasporu. 

Sušić (61) je na kormilo ovog kluba doveden s ciljem da izbori opstanak u prvoligaškom društvu, a da su igrači pozitivno reagovali na njegov dolazak potvrdio je za turske medije i sportski direktor kluba Taner Savut. 

"Safet je stvorio sinergiju u timu i njegovim dolaskom stanje se popravlja. Na njega gledamo kao na učitelja koji je donio radost i raspoloženje igračima, a samim tim svakim danom raste i samopouzdanje", kazao je Savut.

Bivši selektor Bosne i Hercegovine je, podsjetimo, potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Alanyasporom. Za svog asistenta je odabrao Elvira Baljića s kojim je imao priliku i ranije sarađivati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi