Kakva "dobrodošlica" Henryju: Golman Monaca napravio grešku koja se ne viđa ni u pionirima
Za Henryja je ovo bila prva utakmica u trenerskoj karijeri koju sigurno neće pamtiti baš po dobrom. Nevjerovatnu grešku napravio je golman Monaca kod prvog gola domaće ekipe.

Koštao Monaco

Kakva "dobrodošlica" Henryju: Golman Monaca napravio grešku koja se ne viđa ni u pionirima

Endin Čaušević

Fudbaleri Monaca poraženi su u subotu na gostovanju kod Strasbourga sa 2:1, a ovo je bio debi Thierryja Henryja na klupi kluba iz Kneževine.

Henry je početkom prošle sedmice izabran za novog trenera Monaca, no njegov debi za klupi ovog tima bio je za zaborav. Strasbourg je slavio sa 2:1 i to najviše zahvaljujući velikim glupostima koje su pravili fudbaleri gostujuće ekipe.

Domaći klub do prednosti je stigao u 17. minuti kada je golman Monaca napravio nevjerovatnu grešku. Thomasson je uputio udarac glavom, a lopta je išla direktno u Seydoua Syja koji je ostavio sve bez riječi greškom koja je dovela domaće u prednost od 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti