Vahin Nantes slavio s 4:0, Henry debitovao porazom na klupi Monaca

Francuska

Vahin Nantes slavio s 4:0, Henry debitovao porazom na klupi Monaca

E. Škorić

U drugoj utakmici na klupi Nantesa Vahid Halilhodžić imao je dosta uspjeha.

Debitovao je 3:0 porazom u Bordeauxu, a u drugom meču Kanarinci su slavili s visokih 4:0 protiv Toulousea, koji se nalazi u sredini tabele.

Sala je postigao hat-trick za domaći sastav, dok se jednom u strijelce uisao i Boschilia. Vaha može da bude sretan, no slijedi duel u Amiensu i dosta teških utakmica za tim koji je trenutno u opasnoj zoni.

Thierry Henry je imao loš debi na klupi Monaca, pošto je tim iz Kneževine poražen u Strasbourgu s 2:1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Thomasson i Mothiba su pogađali mrežu Monaca, a jedini gol za Henryjev sastav postigao je Tilemans iz penala u 89. minuti, dok je Grandsir dobio direktan crveni karton u 66. minuti, iako je samo dvije minute ranije ušao u igru kod gostiju.

Lille je s 2:1 slavio u Dijonu, dok su Caen i Guingamp odigrali 0:0.Također, Reims i Angers su remizirali, bilo je 1:1, dok je ranije PSG razbio Amiens s 5:0.

Top Komentari

Dela
VAHIDEEE VAHIDEEEE FORZA ROĐENI PONOS VELEŽA I BiH
28 0
Emir
Kakav Vaha ubrzo ce popusiti otkaz, tu je on za nijansu volji od telece glavuse Susica.
1 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi