Fudbaler Slobode pred susret sa Sarajevom

Kalezić: Na Koševo idemo da damo sve od sebe

Emir Dindić

U okviru 7.kola Lige za prvaka u fudbalu na stadionu Koševo sastaju se stari sportski rivali ekipe Sarajeva i Slobode.

Tim povodom danas je organizovana press konferencija u klubu sa Tušnja pred gostovanje na Koševu. 

Prisutnim novinarima obratio se  Miloš Kalezić vezni fudbaler tima sa Tušnja koji je iznio svoja razmišljanja pred sutrašnji duel. 

" Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Željezničara gdje su svi dali od sebe. Pokazali smo u toj utakmici da imamo dosta potencijala, da možemo da igramo sa svima pa i najjačim timovima u prvenstvu. Sutra idemo na Koševo da pružimo partiju kao protiv Željezničara, te ako budemo na svom nivou da ćemo se zadovoljni vratiti u Tuzlu. Imamo šta da pokažemo, a mnogo možemo da dobijemo sa tom utakmicom u slučaju pozitivnog rezultata.", rekao je Kalezić te dodao: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

" Što se tiče igrača atmosfera je odlična, nema razloga da se bojimo da na Koševu igramo fudbal kao što smo igrali protiv Željezničara. Ako ponovimo zalaganje kao na prethodnoj utakmici nema razloga da se kući ne vratimo zadovoljni", zaključio je Kalezić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi