Kalinić spreman za debi, u timu Milana i Biglia

Za duel s Cagliarijem

Kalinić spreman za debi, u timu Milana i Biglia

Edmir Škorić

Milan večeras igra protiv Cagliarija meč drugog kola italijanske Serije A.

Eto prilike navijačima Milana da ponovo uživaju u potpuno novom igračkom kadru. Rossoneri su sjajno otvorili sezonu i veliki su favoriti pred duel s Cagliarijem.

Trener Vicenzo Montella objavio je spisak igrača za večerašnji duel, a na njemu se nalazi čak i povrijeđeni Lucas Biglia, koji je ovog ljeta stigao iz Lazija. Postoji mogućnost da zaigra, ali je sigurno da neće biti starter. 

U ekipi je i Nikola Kalinić, koji je doveden iz Fiorentine. Hrvatski napadač je spreman upisati debitanski nastup za Rososnere i on bi mogao da zaigra od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz ekipe su izbačeni Gabriel Paletta, M'Baye Niang, Gustavo Gomez i Jose Sosa i svi oni bi trebali da napuste tim u narednom periodu. 

Milanov tim za večerašnji meč: A Donnarumma, G Donnarumma, Storari; Abate, Antonelli, Bonucci, Calabria, Conti, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata; Biglia, Calhanoglu, Gabbia, Kessie, Locatelli, Montolivo; Andre Silva, Borini, Cutrone, Kalinic, Suso

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi