Kalinić večeras konačno počinje meč za Milan

Prenose italijanski mediji

Kalinić večeras konačno počinje meč za Milan

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić večeras bi trebao početi meč za Milan u Evropa ligi protiv Austrije iz Beča. 

Kalinić je krajem prelaznog roka stigao iz Fiorentine u Milan kao veliko pojačanje, ali do sada nije nijedan meč počeo od prve minute za svoju novu ekipu. 

Naravno, razlog je činjenica da Kalinić nije prošao pripreme sa Fiorentinom i nije bio spreman da igra svih 90 minuta. Čini se da je večeras došlo vrijeme da mu trener Milana Vincenzo Montella ukaže priliku od prve minute na gostovanju u Beču.

Kalinić je ove sezone upisao dva nastupa u Seriji A za Milan i još uvijek se nije upisao u listu strijelaca. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Milan prije nekoliko dana upisao težak poraz na gostovanju kod Lazija, pa su večeras svakako pod imperativnom pobjede kod Austrije. U ovoj grupi Evropa lige nalaze se još hrvatska Rijeka i grčki AEK. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti