Kallasi: Situacija je bolja, moja porodica je dobro

Iz Sirije za SportSport.ba

Kallasi: Situacija je bolja, moja porodica je dobro

Samir Mlaćo

Iz Sirije već sedmicama dolaze slike strave i užasa, a nije poznato ni kada će prestati žestoki sukobi koji se trenutno dešavaju.

Velike borbe posebno se vode u gradu Alepu na sjeveru Sirije, gdje je i najteže stanje, a stradali su najviše civili i djeca.

Ahmad Kallasi, nekadašnji prvotimac Sarajeva, inače rođeni Sirijac, nakon odlaska iz bordo tima, vratio se u upravo u Siriju, tačnije u klub pod nazivom Al Ittihad Aleppo.

"U Alepu je situacija sada bolja, a moja porodica je dobro. Sada sam u svom starom klubu u Siriji i čekam da mogu ići iz zemlje", kazao je Kallasi za SportSport.ba.

Kalasi je za Sarajevo u posljednoj sezoni upisao 23 nastupa u ligi, uz po jedan pogodak i asistenciju, dok je u Kup takmičenju dodao četiri nastupa. Za reprezentaciju Sirije ovaj 26-godišnjak ubilježio je 13 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi