Rangersi razočarali klubove iz Premiershipa
FOTO: EPA

Kamara produžio ugovor

Rangersi razočarali klubove iz Premiershipa

H. Zilić

Škotski Rangersi danas su obradovali svoje navijače, ali i razočarali klubove iz engleskog Premiershipa.

Veznjak Glen Kamara produžio je ugovor sa Policajcima do 2025. godine čime je otklonio sve sumnje vezane oko njegovog odlaska iz redova aktuelnih prvaka Škotske.

Kamara je igrao sjajno prošle sezone i bio je na meti klubova i Engleske. U prvom redu za njegove usluge bili su zainteresovani Southampton i Norwich, međutim reprezentativac Finske je postigao dogovor sa timom sa Ibroxa.

Kamara je fudbal naučio u Engleskoj gdje je nosio dres omladinskih selekcija Arsenala, a počeo je u timu Southenda.

Bio je na posudbi u Colchesteru, a jedno vrijeme i u Dundee FC. Igrač Rangersa postao je na zimu 2019. godine, a za reprezentaciju Finske skupio je 34 nastupa i postigao jedan pogodak. Igrao je i za mlađe selekcije Finske, gdje je za U21 reprezentaciju ove skandinavske zemlje skupio 14 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi