Kamere zabilježile trenutak kada je Mane ošamario Vidala

Krajnje drsko i bezobrazno

Kamere zabilježile trenutak kada je Mane ošamario Vidala

S. Grebović

Sinoć je Barcelona u drugom polufinalnom susretu Lige prvaka bila bolja od Liverpoola sa 3:0.

Blaugrana je slavila sa visokih 3:0, ali stiče se utisak da ne bi bilo nezasluženo i da su gosti postigli makar jedan gol. Od početka se igrao otvoren i napadački fudbal, ali ipak na kraju Barca je ta koja nosi tri gola zalihe na revanš.

Messi je sinoć radio šta je htio i koliko je htio, a sjajnu partiju je krunisao sa dva pogotka. Argentinski čarobnjak je iskoristio ničiju loptu u 75. minuti, koja je pala tačno na njegovu nogu nakon što je Suarez iz izgledne pozicije pogodio prečku.

U 82. minuti još jedan trunutak magije. Slobodan udarac sa oko 25 metara od gola, Messi šutira i pogađa u same rašlje Alissonovog gola za potpunu erupciju oduševljenja na Camp Nou.

Pri rezultatu 3:0 u sudijskoj nadoknadi za domaće desio se jedan zanimljiv detalj koji mnogi nisu primjetili. Vidal u šesnaestercu ruši Manea, gosti protestvuju, ali Kuipers samo odmahuje rukom. To je razljutilo Selegalca koji potom rukom udara Vidala, nakon što ga je ovaj potapšao po glavi. 

Taj zanimljivi detalj pogledate u videolinku ispod:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
prije toga je vidal njega isprovocirao
3 0
Konj konjski
Znaci isto je isprovocirati nekoga i udariti mu samar?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi