7

Komentari (7)

Mowzilla
Aferim, tako treba istrajati u borbi za svoja prava protiv poganog saveza. Kod nas je jedino Sasa Papac istrajao nakon famoznog pisma, a pola ekipe je se vratilo vec kod slijedece tekme...
Arnel925
To je kad sirotinji daš malo para da pomirisu onda bi oni sve ?
davide.azzurri
Igraci su izborili plasman na mundial. Zasto im ne isplatiti vecu cifru? Imaju odlicnu ekipu i mogli bi proci grupu sigurno.
Arnel925
@davide.azzurri nisu tu neke pare upitaju kad ti to podijeliš na 33 igrača. Bolje je da pare idu u nogometni savez pa da opet za 4 godine odu na SP. Za državu se treba igrati i bez premija. To je tvoja domovina. Nažalost golman i inicijator ovog svega je Srbin i ne osjeća se kao kanadanin i njemu su pare samo upitanju.
davide.azzurri
Sve to fino zvuci ali eto ti primjer nase repke. Gdje su pare od Brazila? Lopovi u savezu se rastalili i vratili nas nazad 30 godina. Unistili su sve sto je valjalo u ovoj drzavi. O genocidasima ne treba trositi rijeci, gori smo mo sami sebi dusmani
Zeleni_zub
I nas Asmir pravi Kanadjanin
user1630778389
Asmir je veliki humanista i uložio je kroz humanitatne projekte puno više nego što je zaradio igrajući za BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.