Kane će biti spreman za nastavak Premiershipa: Tu sam za dvije - tri sedmice

Prva zvijezda Tottenhama

Kane će biti spreman za nastavak Premiershipa: Tu sam za dvije - tri sedmice

Engleski napadač i prva zvijezda Tottenhama Harry Kane vjerovatno će se vratiti na teren kada se i ako se nastavi Premiership.

Podsjetimo, Kane se povrijedio u januaru mjesecu i tada se sumnjalo da je za njega sezona možda i završena. Ipak, koronavirus pauza ga je spasila i on će biti spreman da se vrati za dvije ili tri sedmice na teren što znači da će odigrati kompletan finiš sezone, ako ga uopšte i bude.

"Ide mi dobro. Radim naporono, oporavljam se i čekam da vidim šta će se dogoditi sa sezonom", rekao je on.

"U normalnim uslovima, za dvije ili tri sedmice bih mogao da radim sa timom. Mogu sve, treba još da poradim na formi. Ipak, situacija je sada čudna, čini mi se da niko nije doživeo ništa slično. Za sada smo i ja i moja porodica dobro, radim kod kuće ono što mogu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koronavirus epidemija je učinila da se Premiership otkaže najmanje do 30. aprila, a za sada nije poznato hoće li biti daljih odgađanja.

Kane je najvažniji igrač Tottenhama koji će treneru Joseu Mourinhu sigurno mnogo značiti kada je u pitanju borba za četvrtu poziciju u engleskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi