Kane: Nadam se da se fudbal vraća kući

Napadač Engleske nakon pobjede nad Švedskom

Kane: Nadam se da se fudbal vraća kući

Englezi su u četvrtfinalu Mundijala savladali Švedsku rezultatom 2:0 i tako je u taboru Gordog Albiona nastavila živjeti nada da će se "fudbal konačno vratiti u kolijevku".

Prvi golgeter Gordog Albiona u Rusiji Harry Kane nije uspio stići do svog sedmog gola na Mundijalu, ali je svejedno bio zadovoljan pobjedom:

"Bila je ovo dobrao predstava. Igrali smo sa puno strasti, dobro smo kontrolisali utakmicu. Pickford je imao nekoliko odličnih odbrana", poručio je Harry Kane nakon pobjede nad Švedskom, pa se osvrnuo na gol Harryja Maguirea kojim je Gordi Albion i poveo:

"Bio je to Harryjev prvi gol za Englesku. Kakav tajming da ga postigne - u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. On je velik čovjek, teško ga srušiti... Moramo se sada fokusirati na polufinale. Nadam se da se fudbal vraća kući".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi