Kane ne odbacuje mogućnost odlaska iz Tottenhama
Foto: EPA

Najbolji fudbaler Spursa

Kane ne odbacuje mogućnost odlaska iz Tottenhama

Najbolji fudbaler Tottenhama Harry Kane ne odbacuje mogućnost odlaska iz ovog kluba. 

Kane je trenutno vjerovatno najbolji napadač Premiershipa, a obzirom da ima samo 24 godine pred njim je sigurno velika karijera i mnogo uspjeha na individualnom nivou. 

Ipak, kada je u pitanju timski nivo, zaista je teško reći da li Kane može sa Tottenhamom osvojiti neki veliki trofej u narednim sezonama i mnogi smatraju da će upravo ta glad za trofejima na kraju presuditi da ovaj sjajni napadač napusti London. 

Naravno, novinare je zanimalo razmišljanje Kanea povodom toga, a on im nije mnogo toga otkrio osim što nije htio da odbaci mogućnost odlaska iz kluba. 

"Nikada neću reći da bih otišao ili ne bih otišao. Ipak, ništa ne želite odbaciti. To nije nešto što definitivno želim da uradim, ali ne želim ni da odbacim tu mogućnost. Veoma sam sretan u Tottenhamu, ali vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Harry Kane. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Kane se trenutno nalazi u životnoj formi jer je na posljednja tri meča postigao čak sedam golova i sigurno da navijačima Spursa nije drago što sada slijedi reprezentativna pauza. 

Kada govorimo o potencijalnim klubovima koji bi mogli kupiti Kanea u skorijoj budućnosti tu je u prvom redu Real Madrid, ali ne treba otpisati ni engleske velikane poput Chelsea ili Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi