Kane: Ne znam šta je tačno problem, vjerovatno je ovo najteže vrijeme otkad sam ovdje
Kane ističe da se tim i dalje mora držati zajedno

Igrač Spursa ističe da pobjeda protiv Zvezde može pokrenuti tim

Kane: Ne znam šta je tačno problem, vjerovatno je ovo najteže vrijeme otkad sam ovdje

S. Pašalić

Tottenham je ovog vikenda nastavio sa lošom igrom i rezultatima u odnosu na prošlu sezonu.

Finalist lige prvaka je protiv posljednjeplasiranog Watforda odigrao na svom terenu samo 1:1 i u posljednje četiri utakmice je osvojio isto toliko bodova.

Sada Spursi dočekuju Crvenu zvezdu u utakmci Lige prvaka i pobjeda je imperativ, a Harry Kane je govorio uoči ovog meča i istakao da ne zna šta je zapravo ono zbog čega je Tottenham ove sezone jako loš.

"Teško je pokazati prstom tačno u ono što nije u redu. Ponekad kada imate ovakvu formu, stvari ne idu uvijek svojim putem u utakmicama."

"Stvar je u tome da ostanemo zajedno i ako pobijedimo sutra uveče, to nas može pokrenuti."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vjerovatno je najteže vrijeme otkad sam ovdje. To je samo još jedan izazov. Put do uspjeha uvijek će imati nevolje i ovo je samo jedan od njih."

"Prošli smo kroz iskustvo u prošloj sezoni Lige prvaka gdje smo imali manje bodova nego sada. Znamo za trud koji je potreban da prođemo kroz grupu Lige prvaka. Moramo vjerovati i boriti se za sve zajedno.", dodao je Kane.

Top Komentari

Adnan@Kara
Care...problem je što vaša ekipa nije dobila pojačanja a realno je istrošena prošlogodišnjim ne/uspjehom.bila su potrebna 2,3 kvalitetna igrača koja bi kao iskra zapalila vatru i pokrenula ekipu. Nažalost trener nema mnogo mogućnosti jer je on umoran .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi