Pochettino najavio meč sa Zvezdom: Sutra igramo protiv dva protivnika...

Mističan je bio Argentinac

Pochettino najavio meč sa Zvezdom: Sutra igramo protiv dva protivnika...

S. Grebović

Menadžer Pijetlova Maurucio Pochettino je na današnjoj press konferenciji izjavio kako njegova ekipa u ovom momentu ima najvećeg neprijatelja u samom sebi.

Tottanham je u prvom kolu remizirao sa Olympiacoso 2:2, da bi u prošlom kolu doživio težen poraz na svom terenu od minhenskog Bayerna rezultatom 7:2, tako da je pobjeda u meču sa srbijanskim prvakom imperativ.

"U svakoj utakmici je važno pobjediti, a ne samo u sutrašnjoj. Ovo je period kada smo sami sebi najveći protivnici. Mi sutra ne igramo samo protiv Crvene zvezde, već i protiv nas samih", izjavio je argentinski stručnjak prisutnima u press sali i još dodao:

"Očekivanja od ovog kluba i igrača su se promijenila nakon finala Lige prvaka prošle sezone, zbog toga situacija izgleda još gore. Najvažnije je ponovo izgraditi samopouzdanje igračima", dodao je Pochettino koji u sutrašnjem meču neće moći računati na golmana Llorisa, dok su Ericksen i Lo Celso pod znakom pitanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pijetlovi su trenutno zakucani za dno grupe B sa samo jednim osvojenim bodom. Susret između Tottenhama i Crvene zvezde na rasporedu je sutra od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije